Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

НОВ САЙТ - мнения, намерени бъгове, препоръки и т.н.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Planinari.org Форуми -> Дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
natam_nasam

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2010 17:18    Заглавие: НОВ САЙТ - мнения, намерени бъгове, препоръки и т.н. Отговорете с цитат

Щом сте тук, значи виждате, че има нов сайт. Правен е в свободното време от супер-професионален екип: Ачо, Стоян и моя милост. Тъй като никой от нас няма време да се прави на QA и да тества всичко наред във всичките браузъри, очаквам вие да свършите тази работа. Голямо чистене на бъгове ще падне в следващите месец-два Sad

Ако виждате нещо, което не е наред, пишете го тук. А също така всякакви мнения са добре дошли.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Stoyan
Автор

Местожителство: София, Пловдив, Казанлък

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2010 19:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз само да допълня Поли, че доста от пътеписите от стария сайт не са още прехвърлени, времеемко е, ще става постепенно.

Галериите Ачо ги прехвъри всички.

Иначе, ако на някой случайно му липсва стария сайт - има си го, така както си беше замръзнал в края на 2008-ма Smile
http://planinari.info/index.htm

Но, препоръките са добре дошли, предварително мерсим!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bistra

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2010 11:04    Заглавие: браво на екипа/бира за екипа:) Отговорете с цитат

Поли, Ачо, Стаянчик - поздравления, чудесна работа!!! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Янушка

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2010 11:06    Заглавие: Супер е! Отговорете с цитат

Аз искам само да ви похваля за положения труд. Много хубаво се е получило!! Smile)

Поздрави!
patriotbg

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2010 11:09    Заглавие: Отговорете с цитат

хубаво е в галерии да се добавят повече категории / планини

освен "Други планини" да има пирмерно "Али ботуш" "Беласица" и т.н. вече се ходи по "екзотични" места Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
natam_nasam

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2010 13:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Бистра, Янушка, радвам се, че ви харесва!

Patriotbg: трябва да обмислим кои други планини може да излезат в отделни категории. Зависи от броя снимки. Засега виждам, че от Алиботуш(Славянка) и Осогово има доста снимки.
Върнете се в началото
kouekoue

Местожителство: София, Ихтиман

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2010 15:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво, много ми харесва! Получавате потупване по рамото и по няколко бири ако дойдете довечера на концерта \m/ Laughing \m/

http://www.youtube.com/watch?v=a4n7_Ym1Q1E
Eli

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2010 14:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Поздравления, Поли, Ачо, Стояне и всички, които се трудихте над новата визия!
Супер е.
Имам предложение за галериите на "планинарите" и "приятелите". Струва ми се, че е по-лесно намираемо, ако са подредени по азбучен ред на никовете. Също така, долу в списъка на страниците на съответната галерия би могло да не стоят номерата на страниците, а буквите, които са на дадена стр. Напр. А-C, B-F. Допускам обаче, че това може да не е така лесно, защото има никове на кирилица и на латиница.
Е, трябва да се помисли. Или пък да има някаква друга организация на галериите, така че ако някой търси, да е по-лесно.

Също така ми се струва, че линковете "За нас" и "Планинарите" се дублират - поне на мен на 1во четене не ми стана ясно защо са отделно. Може би могат да се обединят...

Поздравления за отделните линкове "Галерии" и особено "Традиции".

Поздравления още веднъж!

Ели
Върнете се в началото
Явор Митев

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2010 23:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Еееее...бравос, бравос.

Поздравления за труда на всички.
Dark Angel

Местожителство: The World

МнениеПуснато на: Съб Юни 26, 2010 18:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Smile поздравления и благодарности
Върнете се в началото
tangratannakra

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2010 19:03    Заглавие: Отговорете с цитат

не съм ровила много, но от това което видях мога да кажа само едно голямо "Браво"! Сайта определено е доста по-удобен за ползвне и грабващ вниманието
Върнете се в началото
natam_nasam

МнениеПуснато на: Пон Юни 28, 2010 17:57    Заглавие: КАКВО НОВО Отговорете с цитат

1. В галериите снимките се визуализират по малко по-удобен начин, може да се увеличават и намаляват.

2. Профилите ги упростихме, няма вече разделяне на "Автори", "Приятели" и просто "Планинари", което само затрудняваше подреждането. Има и един "сбит списък" на профилите, за да може човек да види просто списък от никове без снимки и повече подробности.

3. Имаше проблем с профилите - във форума даден един имейл, в сайта друг (Ачо ги е събирал имейлите от всевъзможни източници). Накрая системата не успяваше да направи връзка и генерираше нови профили на един и същи човек. Това може да сте го забелязали, а може просто да сте се чудели какво става.

Последното се отнася за: cvetyvp, Eli, ggatov, Margo, pepino_bg, Янушка, Стоян Надявам се сега всичко да е наред!
Върнете се в началото
ariandra

Местожителство: living in София

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2010 00:17    Заглавие: Отговорете с цитат

И от мен, с известно закъснение- ПОЗДРАВЛЕНИЯ за всички включили се в направата на новия сайт. СТРАХОТЕН Е!!! И като визия и като начин на подредба, отново изчистен и обновен. Направо ме поглъща докато го гледам Laughing
Поздрави най-сърдечни и до нови срещи!!! Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Галена

Местожителство: София, навсякъде...

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2010 18:11    Заглавие: Отговорете с цитат

БРАВО! Изкефихте ме...
Читавите хора са читави навсякъде.
Криси

МнениеПуснато на: Пет Юли 23, 2010 14:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Поздрави. Сайтът изглежда много добре.
Само да кажа, че има проблем през експлорер 6 (да, още има такива, които го ползват...). Ето това е:
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Planinari.org Форуми -> Дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети